Callens Recycling
M +32 493 25 88 88

Praktische tips

Wat in acht nemen voor uw veiligheid

Afvalreductie en hergebruik kan uw grondstofverbruik verbeteren en uw bedrijfsvoeringskosten verminderen.
Met gevaarlijk afval moet u voorzichtig omgaan. Of u nu kleine of grote hoeveelheden chemisch afval produceert, van oplosmiddelen tot afvalwater, onze speciale helpdesk voor gevaarlijk afval staat u graag te woord om samen met u tot een oplossing op maat te komen. U kunt ook direct een offerte aanvragen voor het ophalen van chemisch afval. Wij garanderen u een verantwoorde dienstverlening: veilig, duurzaam en 100% conform wet- en regelgeving.

Een eerste bezoek. Handig om weten.

Callens Recycling heeft bepaalde richtlijnen die we gemakkelijk kunnen toelichten via onze website, maar ook in directe mailings. We gaan dit up-to-date houden.
Van zodra we de juiste informatie kunnen online plaatsen, gaan we niet aarzelen dit te doen. We zijn natuurlijk afhankelijk van externen en de nieuwe covid-19 regels.

We werken hier zo snel mogelijk aan verder.

Wat u moet weten

Vlaanderen zamelt haar afval zoveel als mogelijk selectief in. Wat wordt ingezameld en wat niet, variƫert van gemeente tot gemeente en van intercommunale tot intercommunale.
Hieronder vindt u een algemeen overzicht van de belangrijkste fracties. Om zeker te weten of dit ook van toepassing is voor u, neemt u best contact met de gemeente. U kunt ook een sorteergids of een ophaalkalender consulteren. De links naar deze applicatie vindt u onderaan deze pagina.
https://www.ovam.be/sorteerwijzer